Close
Søk
Filters
Smart Wave gardinstopper til New Delac gardinskinne, som benyttes sammen med Smart Wave magnetlås (en- eller toveis).

Gardinstopperen består av to deler som festes i Smart Wave magnetlåsen samt i overkant av skinnen, på ønsket sted. Den forhindrer at gardinen sklir forbi magneten når den er trukket til side, og sikrer maksimal lysåpning.

Når gardinen skal lukkes trekkes den enkelt forbi magnetstopperen ved et lett trekk i gardinen.
Varenummer: 602773
kr 205,00

New Delac (ND) gardinskinne er en multi-funksjonsskinne i sølv, hvit eller sort utførelse, og med mange ulike bruksområder. Skinnen kan betjenes ved håndføring, snortrekk eller motortrekk, og har en eksepsjonell holdbarhet, og tilfredsstiller strenge krav satt i 10.000 åpne/lukke-tester.

Skinnen kan bøyes og monteres direkte i tak, eller med beslag for feste i tak eller på vegg. New Delac skinnen kan også leveres som dobbel skinne til to sett gardiner, som kan monteres både i tak og på vegg. Enkle og doble veggbeslag finnes i to ulike størrelser (standard og extra), avhengig av ønsket avstand fra vegg.

New Delac skinnen kan monteres i valgfri avstand fra 24,5 cm til 160 cm fra tak, ved bruk av takhengerfeste og takhenger i sølv, hvit eller sort utførelse, som leveres i 6 ulike, justèrbare lengder.

Endelokk med stopper i hvit og sort plast utførelse har feste av gardinkrok slik at gardinen ikke sklir bortover på skinnen når gardinen trekkes for.

En magnetlås på hjul (en- eller toveis) kan monteres på skinnen, og sikrer at gardinene ikke sklir fra hverandre før de trekkes til side med et lett trekk. En overlappsarm kan festes på magnetlåsene (både på håndtrekk- og snortrekk-skinne),  for overlapp av de lukkede gardinene, som forhindrer lysinnslipp.

New Delac gardinskinne bruker kvalitets-trinser på hjul, og disse garanterer for skinnens holdbarhet og stillegående gardinføring. To ulike trinser er tilgjengelig; trinse på hjul med løs øsken/øye eller lydløs trinse på hjul. Trinsene leveres på strips à 8 stk for enkel påsetting på skinnen.

New Delac gardinskinnen kan benyttes med Toso Smart Wave system for wavefold-gardiner, der et unikt og usynlig wavebånd med avstand 8 cm mellom trinsene passer på innsiden av skinnen, og derfor ikke vil synes! Smart Wave systemet benytter wavetrinser på hjul som gjør det enkelt å trekke gardinene for og fra, også over innvendige skinne-skjøter og gjennom buer til hjørneløsninger. Magnetlåser brukes for å låse gardinene sammen i midten og hindre lysinnslipp, og har et eget øye for feste av førestang. Løsningen brukes også med gardinstoppere for å samle gardinene i utvendige sider, og sikre en pen og jevn wavefold når gardinene er trukket fra. 

New Delac skinnen med snortrekk har et eget, separat spor inne i skinnen, som forhindrer at snoren hekter seg fast i trinsene. Snortrekket kan strammed i gulv eller på vegg ved bruk av en snorstrammer.