Close
Søk
Filters

Magneten stopper!

Nexty og Legato dekorative gardinskinner benytter trinser på hjul, liksom alle gardinskinner fra Toso. Dette gjør at skinnene er veldig enkle å håndtere, samtidig som de er spesielt holdbare og stillegående. Målinger viser at støynivået er vesentlig lavere enn andre, tilsvarende gardinskinner som benytter tradisjonelle glidere.

Toso har i tillegg utviklet en genial magnetstopper til skinnene Nexty og Legato, og magnetstopperen holder gardinen tilbake når den er trukket fra, og forhindrer at gardinen sklir forbi stopperen og reduserer lysåpningen.

 

     

Magnetstopperen kan benyttes til Legato og Nexty skinnene, og feste ved å "kneppe" dene ene delen i overkant på selve skinnen, og den andre delen inn i magnetlåsen som må benyttes samtidig (enveis eller toveis).

 

 

Bilde 1:

Uten magnetstopperen vil gardinen kunne skli tilbake på skinnen og dekke for lysåpningen, når gardinen egentlig skulle være trukket godt til side.

 

Bilde 2:

Ved bruk av magnetstopperen holder gardinen seg tilbake på utsiden av stopperen, og sklir ikke forbi før du trekker lett i gardinen for å lukke den. Magnetlåsen vil da på samme måte sikre at gardinen holder seg lukket inntil den trekkes lett til side igjen. 

 

 

 

 

 

Magnetstopperen festes i magnetlåsen på skinnen. Denne låsen har tilsvarende egenskaper når gardinen er lukket; låsen holder gardinene sammen inntil du enkelt trekker i gardinen for å dra den til side. Dermed hindrer magnetlåsen at gardinenene åpner seg.

Løsningene med magnetstopper- og lås innebygget i Nexty og Legato dekorative gardinskinner er en effektiv måte å sikre optimal funksjonalitet på gardinskinnene. Les mer om løsningen her.