Close
Søk
Filters

Krevende i høyden

 

Koselig atmosfære med sidegardiner

Moderne hus har typisk store og høye vinduer. Men «moderne» kan også kombinere tekstiler og sidegardiner i vinduene. Det skaper en koselig atmosfære og god stemning. Samtidig sørger sidegardinene for nødvendig lyddemping.

Akkurat slik det er gjort i Stine og Simon Husted funkishus i Virum i Danmark (bildet). I dag danner villaen deres rammen for en aktiv familie på 4.

Gardinoppheng skal være en naturlig del av møblementet og interiøret. Samtidig bør det brukes som et visuelt grep for å øke romfølelse også der det allerede er store vinduer. Hos Husteds er det brukt veldig lange gardiner som strekker seg langt ut over gulvet.

 

Sikrer jevn bevegelse

Våre gardinskinner har glidere på hjul som sikrer at gardinen glir perfekt frem og tilbake på skinnen selv ved store høyder og tunge gardiner. Bruk gjerne funksjonelle skinner som typisk er hvite eller i sølvfarge. TOSO-Norge tilbyr et stort utvalg av slike funksjonelle skinner, tilpasset vekt på gardinhøyden.

 

Enkel å montere

Her er det hengt en tynn lingardin og Winpia skinne med trinser på hjul som sikrer at gardinen kan trekkes frem og tilbake for hånd selv om gardinen er høy. Tillatt vekt maks 5 kg per gardinhøyde.
Winpia er enkel å montere og derfor en svært anvendelig skinne til bruk i skoler og hotell. Skinnen kan også bøyes til ved forespørsel. Trinsene på hjul sikrer en myk og jevn betjening.
Brakettene har easy-snap funksjon, og er derfor enkle i bruk og enkle å justere riktig på plass.

Ved tynge gardiner (eller forede gardiner) ville den funksjonelle skinnen fra Toso; New Delac (ND) vært et bedre alternativ, med tillatt gardinvekt inntil 10 kg per høyde.
Hvis ønskelig kan det festes en førerstang i farge transparent, hvit eller aluminium  (lenger inntil 175 cm) som gjør det enklere å dra gardinen uten å røre selve tekstilen.

Les mer om sidegardiner og se produktene våre

 

 

Inspirasjon6