Close
Søk
Filters

Inntil Ø 45 mm

Akrylstang Ø 45 mm

  • Krom-effekt på holder og endedekor
  • Tett, massiv gardinstang
  • Gardinringer i plast eller krom
Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter

Endefeste Halv, Krom Halo, 45 mm

Endefeste til bruk for akrylstang med diameter Ø 45 mm, der stangen skal avsluttes i vegg uten bruk av endedekor. Akryltangen produseres på nøyaktig ønsket mål, og legges ned i endefeste som skrues fast i vegg med medfølgende skruesett.
kr 1 015,00

Endefeste Hel, Krom Halo, 45 mm

Endefeste til bruk for akrylstang med diameter Ø 45 mm, der stangen skal avsluttes i vegg uten bruk av endedekor. Akryltangen produseres på nøyaktig ønsket mål, og settes inn i endefeste som skrues fast i vegg med medfølgende skruesett.
kr 1 025,00

Endekappe Krom Halo, 45 mm

Endekappe i krom utførelse til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 45 mm. Det medfølger skrue for feste til stangen, som produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 890,00

Veggholder Skjøt, Krom Halo, 45 mm

Veggholder i krom utførelse for skjøt / kobling av to akrylstenger med diameter Ø 45 mm. Akrylstenger med en total lengde over 300 cm må skjøtes, og de to skjøte-endene festes i midtholderen med medfølgende skruesett. Total avstand fra vegg til senter av stang er 115 cm. Veggholder leveres komplett med skruesett for montering i vegg.
kr 1 680,00