Close
Søk
Filters

Inntil Ø 40 mm

Akrylstang Ø 35 mm

  • Krom-effekt på holder og endedekor
  • Tett, massiv gardinstang
  • Gardinringer i plast eller krom

 

Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter

Akrylstang Tett Halo, 35 mm

Solid stang i hel akryl med diameter Ø 35 mm for lette til medium tunge gardiner. Stang med lengde over 300 cm skjøtes i en veggholder for skjøt. Normalt anbefales det en avstand på 150 cm mellom hver veggholder, der avstanden må tilpasses gardinstoffets vekt. Veiledende utsalgspris gjelder pr løpemeter, der stangen måltilpasses på nøyaktig mål.
kr 870,00

Spyd Globus Akryl/Krom Halo, 35 mm

Eksklusivt Globus spyd i akryl og krom utførelse, til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 35 mm. Totallengde 95 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 885,00

Spyd Luna Akryl/Krom Halo, 35 mm

Eksklusivt Luna spyd i akryl og krom utførelse, til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 35 mm. Totallengde 95 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 1 030,00

Spyd Stellar Akryl/Krom Halo, 35 mm

Eksklusivt Stellar spyd i akryl og krom utførelse, til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 35 mm. Totallengde 110 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 1 430,00

Ring Akryl Halo, 35 mm

Ring i akryl utforming til bruk med akrylstang med diameter Ø 35 mm. Innvendig mål 43 mm / utvendig mål 55 mm. Ringen har øye for enkelt feste av gardinkrok.
kr 69,00

Ring Krom Halo, 35 mm

Ring i krom utførelse til bruk med akrylstang med diameter Ø 35 mm. Innvendig mål 43 mm / utvendig mål 60 mm. Ringen har nylon innlegg som beskytter stangen, samt øye for enkelt feste av gardinkrok.
kr 69,00

Endefeste Hel, Krom Halo, 35 mm

Endefeste til bruk for akrylstang med diameter Ø 35 mm, der stangen skal avsluttes i vegg uten bruk av endedekor. Akryltangen produseres på nøyaktig ønsket mål, og settes inn i endefeste som skrues fast i vegg med medfølgende skruesett.
kr 890,00

Endefeste Halv, Krom Halo, 35 mm

Endefeste til bruk for akrylstang med diameter Ø 35 mm, der stangen skal avsluttes i vegg uten bruk av endedekor. Akryltangen produseres på nøyaktig ønsket mål, og legges ned i endefeste som skrues fast i vegg med medfølgende skruesett.
kr 880,00