Close
Søk
Filters

Hyttebesøk på fjellet

Hyttebesøk på fjellet

Foto: Øyvind Hatlem Bjørkum for Hyttemagasinet

 

Rom for Rom Interiør i Brumunddal har stått for innredningen av denne flotte hytta på Synnfjellet, som ligger midt mellom Lillehammer og Fagernes. Det er gjennomgående benyttet en kombinasjon av Toso liftgardiner med snortrekk, samt Toso 1700-talls liftgardiner med mørk brune skinn-stropper, glassringer og bomullssnor.

 

 Foto: Øyvind Hatlem Bjørkum for Hyttemagasinet

 

Interiørkonsulent Lise-Lene Høiby driver Rom for Rom Interiør i Brumunddal sammen med Anne Elisabeth Liberg. Sammen har de kommet med verdifulle innspill til oppussing av 50-talls hytta, som har vært påbygd og ombygd opptil flere ganger. Nå er den oppgradert i nye farger og med flotte tekstiler, samtidig som hyttas sjel og affeksjonsverdi er bevart.

 

Alt det innvendige treverket i hytta er beiset, og fargeskalaen går i duse, gode naturfarger som henter igjen fargen fra bjørketrærne utenfor. Bruken av gyllenbrunt, grått og grønt med innslag av terrakotta og mørk rødt, gjør at naturen trekkes inn i rommene gjennom fargebruken. Her er det brukt sarte og harmoniske farger som glir over i hverandre og gir energi.

 

Stoffene som er brukt til Toso liftgardiner og 1700-talls rullegardiner har ulike teksturer, som sammen gir spennende kontraster i innredningen. Les mer om våre liftgardiner og 1700-talls liftgardiner og se hvordan du kan oppgradere en eldre hytte slik at den også får ny drakt!

 

Lise-Lene Høiby og Anne Elisabeth Liberg i Rom for Rom Interiør i Brumunddal har kommet med verdifulle innspill under oppussingen av hytta, og foreslått møbler, tekstiler, tepper og liftgardin-systemer fra Toso;

 

 Foto: Siw Holter