Close
Søk
Filters

Ciero innfellingsskinne

Ciero innfelling

For montering innfrest i spor i tak

  • Hvit og sort skinne, forborret som monteres innebygget i tak
  • Avtagbart endelokk der de lydløse trinsene kan etterfylles etter montering
  • Gardinstopper og magnetlås for håndtering av lysinnslipp
  • Brukes til middels tunge gardiner (20 kg)
Sorter etter
Vis per side

Ciero trinse, lydløs

Ciero trinsen er lydløs og stillegående, i transparent utførelse, og sikrer lang holdbarhet og funksjonalitet. Trinsen har et bevegelig hode som gjør den godt egnet til bruk med wave-gardiner, fordi trinsen følger gardinens bevegelse når den trekkes for. Veil. utsalgspris er pr. trinse. 8 trinser pr strips. Det anbefales 10-14 trinser per enkel gardinhøyde, avhengig av gardinbånd.
kr 16,50

Ciero wave-trinse snor

Wave-trinse snor benyttes sammen med løse Ciero trinser, som kobles sammen for å lage en komplett snor for wavefold, med fast avstand på 7,5 cm mellom trinsene. Benyttes sammen med Nova wavebånd og enkle gardinkroker i plast, der trinsene har en spesielt høy kvalitet og et bevegelig hode. Dette gjør at gardinene beveger seg lett og fritt, med en optimal fold. Størrelsen på folden/waven bestemmes av antall lommer som velges mellom krokene. Om ønskelig kan wavedybden være ulik foran og bak, for å hensynta tilgjengelig avstand til vegg.
kr 39,00

Ciero gardinstopper

Gardinstopper til Ciero gardinskinne for innfelling direkte i tak, som benyttes sammen med magnetlås (en- eller toveis avhengig av antall høyder). Gardinstopperen festes inn i skinnen på ønsket sted. Den forhindrer at gardinen sklir forbi magneten når den er trukket til side, og sikrer dermed maksimal lysåpning. Når gardinen skal lukkes, trekkes den enkelt forbi magnetstopperen ved et lett trekk i gardinen. Selges i stk.
kr 175,00

Ciero enveis magnetlås

Enveis, transparent magnetlås til Ciero skinner for innfelling dirkete i tak. Magnetlåsen benyttes for å feste gardinhøyden sammen med endelokket i siden når den skal trekkes for og være lukket, og vil dermed forhindre lysinnslipp. Gardinen kan trekkes fra endelokket ved et lett trekk. Ved bruk av avtagbart endelokk kan magnetlåsen enkelt ettermonteres i skinnen. Magnetlåsen selges som stk.
kr 115,00

Ciero toveis magnetlås

To-veis, transparent magnetlås til Ciero skinner for innfelling dirkete i tak. Magnetlåsen benyttes for å feste to gardinhøyder sammen når de skal være lukket, og vil dermed forhindre lysinnslipp. Gardinene kan trekkes fra hverandre igjen ved et lett trekk i gardinene. Ved bruk av avtagbart endelokk kan magnetlåsen enkelt ettermonteres i skinnen. Magnetlåsen selges som par.
kr 210,00

Ciero endestopper med øye

Transparent endestopper til Ciero skinner for innfelling direkte i tak. Endestopperen har en vri-funksjon med et øye der gardinen krokes for å holde den fast, slik at gardinen ikke sklir bortover skinnen, når den trekkes for. Selges i stk.
kr 75,00