Close
Søk
Filters
Innvendig, usynlig skjøt til Ciero innfellingsskinne, som benyttes ved skinnelengder over 4 meter.

Selges i stk.
Varenummer: 602403
kr 165,00

Ciero funksjonell gardinskinne fra Toso monteres innebygget / innfrest direkte i nisje i tak, og egner seg for bruk med medium tunge gardiner med vekt inntil 20 kg.

Ciero har lydløse trinser som beveger seg lett i skinnens spor, også over skjøter. Det benyttes normalt 10-12 trinser per meter, og disse er festet på strips for enkel påsetting på skinnen. Trinsene kan også ettermonteres i skinnen etter at den er hengt opp i taket, ved å åpne det unike, avtagbare endelokket. Alternativt til løse trinser kan det benyttes wave-glidere på snor, som brukes sammen med Nova gardinbånd og gardinkroker for å lage bølgeformede waves på gardinen.

Ciero skinnen kan leveres med den Toso-patenterte gardinstopperen, som forhindrer gardinen i å gli bortover på skinnen, og sikrer at gardinen henger pent og jevnt på utsiden av stopperen, inntil gardinen trekkes i lett når den skal lukkes. Gardinstopperen sikrer maksimal lysåpning når gardinene er trukket til side. Magnetlåsen holder gardinene samlet og hindrer lysinnslipp når de trekkes igjen.

Mål for frest kanal for innfelling er bredde 20 mm x høyde 12,5 mm.