Close
Søk
Filters
Ciero Mini skinne fra Toso er utviklet for montering direkte i tak.

Ciero Mini skinnen benytter buer for hjørneløsning i lengde 50 x 50 cm, ogmed valgfri radius på 120 mmR eller 180 mmR.

For doble gardinskinner benyttes en av hver type for at de to skinnene skal gå paralellt gjennom hjørnet. Minimum avstand mellom de to skinnene er 6 cm, målt fra senter trinse.

Skinnen er tilgjengelig i to farger; hvit og sort, - begge i en alumite matt utførelse.

Veil. utsalgspris pr stk.
Varenummer: 602412
kr 660,00

Ciero Mini funksjonell gardinskinne fra Toso monteres direkte i tak, og har forborrede hull per 45 cm. Gardinskinnen er liten i størrelse, med høyde 9 mm og bredde 18 mm, og egner seg for bruk med medium tunge gardiner med vekt inntil 10 kg. Gardinskinnen leveres måltilpasset, der skinnelengder over 4 meter skjøtes til nøyaktig ønsket lengde ved bruk av en innvendig skjøt som trinsene lett trekkes over.

Ciero Mini tilbys med buer til hjørneløsning for både enkle og doble skinner, der radius på henholdsvis 120 og 180 mmR gjør at gardinskinnene går parallelt også gjennom hjørnet.

Ciero har lydløse trinser som beveger seg lett i skinnens spor, også over skjøter. Det benyttes normalt 10-12 trinser per meter, og disse er festet på strips for enkel påsetting på skinnen. Om ønskelig tilbyr vi komplett sammensetting av skinnen.

Skinnen er perfekt til bruk med Toso wavegardin-system. For gardinhøyder med wavefold festes de løse trinsene til en wave-snor med en fast avstand på 6 eller 8 cm mellom trinsene. Toso wave-glidere på snor benyttes sammen med Nova gardinbånd og gardinkroker for å lage wave-gardiner med et valgfritt, variabelt stoff-forhold / dybde på folden foran og bak mot vegg.

Ciero Mini kan leveres med èn- eller toveis magnetlås som holder gardinene samlet og hindrer lysinnslipp når de trekkes igjen.