Close
Søk
Filters

Smart, dobbel lift!

 

Liftgardiner er betegnelsen på gardiner som trekkes opp i stedet for til siden. Samtidig som den trekkes opp, danderer den seg i folder eller rynker og gir en mykere effekt enn for eksempel rullegardiner. Liftgardiner har en helt unik egenskap siden de er "tre ting på en gang"; Liftgardiner fungerer både som effektiv solskjerming og innsynsskjerming, og samtidig utgjør de et viktig dekorelement som kan koordineres med resten av interiøret og skape en helhet.

Liftgardiner kan produseres med nesten alle typer av stoffkvaliteter og i vev med ulik gjennomsiktighet, og de gir deg derfor full fleksibilitet og kontroll på lys og innsikt i rommet.

Her er liftgardinene sydd uten bruk av spiler, med en såkalt soft fold. Dette er en enkel, men vakker løsning der gardinen henger glatt når den er trukket helt ned. Alle våre liftgardiner produseres etter helt nøyaktige mål, og høyden på gardinene bestemmer du sogså elv, helt inntil fire meter. Det kan også være nyttig å sy gardinen lenger enn selve vinduet, slik at det beholdes noen folder nederst også når den er trukket helt ned.

 

     
     

 

GENIAL, DOBBEL LIFTGARDIN

På bilde har vi benyttet en dobbel liftgardin med kjedetrekk, der to gardiner er montert på samme liftteknikk, som kan betjenes enten med snortrekk eller kjedetrekk. Det kan være hensiktsmessig å ha en dekorativ gardin foran og en lystett bak (praktisk til soverom), eller som her med to lette lin-gardiner i ulik farge som skaper ekstra dybde og dekor-element, som kan hente opp interiør- og veggfarger.

Toso Creaty doble liftgardiner kan lages i bredder inntil fire meter og i høyde inntil fire meter, med samlet gardinvekt på 8 kg (4+4 kg). De kan lages både med snortrekk og kjedetrekk, og bilde her viser kjedetrekk der det er valgt et transparent kjede.

 

SPARER STOFF 

Fordelen med liftgardiner er at de er "stoff-effektive", fordi det brukes lite stoff til en liftgardin, - kun stoff til den flaten gardinen skal dekke, pluss sømtillegg.

Løsningen med liftgardin er derfor besparende med hensyn til stoff-forbruk, alt-i-ett i forhold til solskjerming, innsynsskjerming og dekor i ett, og muligheten for å kombinere alle med et dobbelt system.

Du kan lese mer om doble liftgardiner fra Toso her.