Close
Søk
Filters

Lyst, men mørkt …


Ønsker du deg et delikat soverom som holdes i lyse hvite og beige farger kan du benytte hvite, lystette gardiner. Dermed får du et lyst rom om dagen og et mørkelagt soverom om natten. En enkel hvit skinne er festet i taket fra vegg til vegg over hele bredden av åpningen. Den tetter hele vinduet og forhindrer lysinnslipp når man skal sove.

 

   Når skinnen er festet i taket må gardinene henge under selve skinnen. Da er det penest med en dekorativ skinne - men den skal være synlig! Her er det brukt en Nexty hvit skinne. Skinnen finnes tilgjengelig i tre ulike farger. Dekorative skinner har mulighet for å legge til endedekor og annet tilbehør i krom eller i skinnens farge, og gjør at den blir et design-element i seg selv i interiøret. Den kan forborres og festes direkte i tak, eller festes med tak- eller veggbeslag avhengig av hva som passer best. 

Hvis man ønsker doble skinner der den ene gardinen er lystett og den andre er en tynnere gardin, (såkalte «stores»), så benyttes en dobbel Nexty-skinne for montering i tak eller vegg.

 

SMART SKINNE


Nexty-skinnen har trinser med hjul, og det sikrer at de er stillegående og spesielt holdbare.
Målinger viser at støynivået er drastisk redusert i forhold til andre gardinskinner.

Nexty magnetstopper er et super-smart tillegg og kan klikkes på skinnen i bakkant. Den gjør at gardinen ikke glir tilbake på skinnen forbi magneten. Ved en lite trekk i gardinen er den likevel enkel å lukke forbi. Dette sikrer best mulig lysåpning.

Nexty magnetstopper holder gardinene tilbake når den er trukket fra, og forhindrer dermed at gardinen sklir igjen og reduserer lysåpningen. Magnetstopperen består av to deler der den ene delen festes på skinnen (Nexty og Legato), og den andre festes inn i magnetlåsen.

 

     
     

 

 

 GARDINBÅND


Til høye gardiner som festes i tak, kan det være penest å bruke et bredt gardinbånd slik at folden i gardinen kommer bedre frem. Her er det valgt et transparent universalbånd (Bregenz i bredde 100 mm) der rynkingen er variabel. Et variabelt stoff-forhold betyr at du selv kan bestemme stofforbruket og hvor mye gardinen skal rynkes. Det gir en mindre stram fold, og dermed får gardinen et litt mer avslappet uttrykk.