Close
Søk
Filters

Lett og luftig

 

Gardinene kan bidra til å skape et lett og luftig preg i rommet ditt. Benyttet en beige, tynn lingardin som henger «lett og luftig». Gardinen kan godt samles i en bunt helt ned på gulvet for å gjøre looken mer avslappet. Når gardinen er ekstra lang, gir det en mindre stram følelse.


Her er det brukt en 28 mm gardinstang i tre, med beiset effekt i fargen medium eik, der selve treverket er synlig gjennom beisen. Stangen er festet rett i veggen ved bruk av endefester, og det er ikke satt på endedekor. Gardinstangen henger høyt over vinduskarmen, - nesten helt oppe i taket. Dette er gjort for å gi større romfølelse og større høyde under taket, og dette er et enkelt men veldig effektivt knep!

 

       
       

 

Alle våre gardinstenger kappes på nøyaktig mål, og ved stanglengder inntil 2,0 meter er det tilstrekkelig å bruke kun to veggholdere (gjelder 28 mm trestang og avhengig av tyngde på gardin). For trestenger i 28 mm med en totallengde over over to meter må det benyttes tre veggholdere, og hvis stangen er mer enn 3 meter lang må den skjøtes der det passer best, og der skjøten plasseres i en veggholder.

Du finner prøvemateriell med fargeprøver på hele vårt sortiment av trestenger hos alle våre forhandlere.

 

ENGELSK KVALITET

 
Alle våre dekorstenger i tre-utførelse produseres hos Byron & Byron Ltd i England. Grunnlaget for den høye produktkvaliteten er treverkets tørketid, fordi treverket får anledning til å tørke så lenge at det blir stabilt. Produksjonsprosessene er fortsatt basert på tradisjonelle metoder, men modernisert og tilpasset dagens behov og bruk.

 

   

 

Hver trestang og hvert spyd har ulike effekter som fremkommer ved manuelt håndverk fra erfarne håndverkere, og som gjør hver enkelt stang unik.

Byron & Byrons sortiment består av mange ulike utførelser, fra matt- og høypolert finish, til malte stripeeffekter og klassisk gullbelagt treverk, og alle stang-bestillinger måltilpasses etter dine ønsker. Det går fint å kombinere farger og utførelser slik at uttrykket tilpasses miljøet best mulig, og det finnes uendelig antall muligheter for å tilpasse det enhver stil.

 

Totalsortiment av trestenger ser du her!

 

 

GARDINBÅND


For å gjøre opphenget enkelst mulig, er det her benyttet et praktisk gardinbånd av typen stangbånd / kanalbånd ved navn Monsoon. Båndet har en kanal på baksiden, og stangen blir enkelt tredd inn på selve gardinstangen, og gir en vakker, moderne og bølgeformet fold uten bruk av gardinringer. Båndet kan kjøpes i nærmeste butikk som meter-vare, så du trenger ikke å kjøpe en hel rull.