Close
Søk
Filters

Smijern-stenger

Smijern-stenger

Håndtverk i ekte smijern

Gardinstengene i smijern er håndlaget i smia, og basert på tradisjonelt håndtverk. De har en rustikk, sort og matt finish som passer perfekt til hyttemiljø, men også som en spennende kontrast i moderne interiører.

 • 2 ulike dimensjoner på stangen, Ø 16 mm og Ø 20 mm
 • Mange ulike endedekor eller retur til vegg
 • Unik kvalitet med livstidsgaranti

Smijern Rustikk

Håndtverk i ekte smijern

Gardinstengene i smijern med diameter Ø 20 mm er håndlaget i en liten smie på den engelske landsbygda. De har en rustikk, sort og matt finish, og med et tydelig "banket" smijernspreg.  

 • 9 faste lengder (80 til 200 cm) som kan skjøtes ytterligere
 • Løsning for retur til vegg, samt 4 ulike endedekor
 • Gardinholder for dekor og større lysåpning

Smijern Cometa

Håndtverk i ekte smijern

Cometa gardinstengene i smijern lages i Italia, og er basert på tradisjonelt håndtverk. De har en rustikk, sort finish og med gardinholdere til enkle og doble sett sidegardiner. 

 • 3 regulèrbare lengder (220 til 300 cm)
 • Tilsammen 7 ulike endedekor
 • Gardinholdere for dekor og større lysåpning
Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter
 • Viser nå varer etter:
 • Størrelse: Inntil Ø 16 mm

Endefeste, smijern

Endefeste til bruk med Cometa smijern-stang med diameter Ø 15 mm, der gardinstangen skal monteres i nisje. Lengde 20 mm / Ø 30 mm plate mot vegg. Smijern-serien Cometa produseres i Italia.
kr 120,00

Gardinholder Centauro, smijern

Gardinholder Centauro i sort smijern til å feste på vegg, som holder for sidegardinene. Totallengde 120 mm. Smijern-serien Cometa produseres i Italia.
kr 110,00

Gardinholder Orione, smijern

Gardinholder Orione i sort smijern til å feste på vegg, som holder for sidegardinene. Totallengde 120 mm. Smijern-serien Cometa produseres i Italia.
kr 160,00

Ring med øye, smijern

Ring med øye til bruk med Cometa smijern-stang med Ø 15 mm. Gardinringen har innvendig mål Ø 30 mm / utvendig mål Ø 35 mm. Smijern-serien Cometa produseres i Italia.
kr 25,00

Smijern stang regulèrbar, 220 cm

Sort stang i ekte smijern med diameter Ø 15 mm. Smijern-stangen er regulèrbar i bredden, og består av to deler på hhv. 120 cm og 100 cm. Veiledende utsalgspris gjelder for regulèrbar stang med lengde 2,2 meter, og kan ved behov avkortes uten pristillegg. Smijern-serien Cometa produseres i Italia.
kr 550,00

Smijern stang regulèrbar, 260 cm

Sort stang i ekte smijern med diameter Ø 15 mm. Stangen er regulèrbar i bredden, og består av to deler på hhv. 160 cm og 100 cm. Veiledende utsalgspris gjelder for regulèrbar stang med lengde 2,6 meter, og kan ved behov avkortes uten pristillegg. Smijern-serien Cometa produseres i Italia.
kr 670,00

Smijern stang regulèrbar, 300 cm

Sort stang i ekte smijern med diameter Ø 15 mm. Stangen er regulèrbar i bredden, og består av to deler på hhv. 200 cm og 100 cm. Veiledende utsalgspris gjelder for regulèrbar stang med lengde 3,0 meter, og kan ved behov avkortes uten pristillegg. Smijern-serien Cometa produseres i Italia.
kr 780,00

Spyd Antares, smijern

Antares endedekor / spyd til 15 mm smijern-stang. Lengde 14,5 cm. Smijern-serien Cometa produseres i Italia.
kr 190,00