Close
Søk
Filters

Plinto funksjonell skinne

Plinto skinne

  • Skinne i hvit eller sort
  • Mulighet for retur til vegg / bøy
  • Leveres i hvit både med og uten borrebånd (velcro)
  • Mulighet for sammensetting av flere skinner på vinkler i mange størrelser
  • Monteres i tak eller vegg
  • Brukes til lette gardiner (6 kg)
Sorter etter
Vis per side

Plinto Skinne, Hvit

Plinto skinnen i hvit er en anvendelig, prisgunstig skinne som har rene, enkle linjer, til bruk for lette gardiner på inntil 6 kg. Skinnen er tilgjengelig i to farger; sort og hvit, samt i hvit med borrebånd, og kan bøyes for retur til vegg. Skinnen kappes på nøyaktig mål og kan leveres sammensatt etter ønske. Skinnelengde er maks 600 cm uten bruk av skjøt. Veil. utsalgspris pr løpemeter.
kr 195,00

Plinto Skinne m/borrebånd, Hvit

Plinto skinnen i hvit med borrebånd er en anvendelig, prisgunstig skinne som har rene, enkle linjer, til bruk for lette gardiner på inntil 10 kg. Skinnen kan bøyes for retur til vegg, og kappes på nøyaktig mål og kan leveres sammensatt etter ønske. Skinnelengde er maks 600 cm uten bruk av skjøt. Veil. utsalgspris pr løpemeter.
kr 250,00

Plinto Glider, hvit

Nylon glider til bruk med Plinto skinne i fargen hvit. 20 glidere pr strips for enkel påsetting på skinnen. Selges i stk.
kr 2,90

Wave-glider på snor, 8 cm

Wave-glider på snor til bruk sammen med Plinto gardinskinne, med 4 mm kanalåpning. Gliderne benyttes sammen med Nova gardinbånd for å lage faste wave-folder. Avstanden mellom gliderne er 8 cm, der dybden på folden blir bestemt av antall lommer som velges mellom gardinkrokene. Veil. utsalgspris gjelder pr. meter snor, som kan bestilles på nøyaktig ønsket lengde.
kr 120,00

Plinto Endelokk, hvit

Endelokk i hvit plast til hvit Plinto skinne uten borrebånd.
kr 11,00

Plinto Endelokk med øye, hvit

Endelokk i hvit plast til hvit Plinto skinne uten borrebånd. Endelokket har øye for feste av gardinkrok slik at gardinen ikke sklir bortover på skinnen når gardinene trekkes igjen.
kr 15,00

Plinto Endelokk til skinne m/borrebånd, hvit

Endelokk i hvit plast til hvit Plinto skinne med borrebånd.
kr 12,00

Plinto Gardinstopper, hvit

Stopper i metall utførelse med hvit plast øye for valgfri påsetting på skinne som ende- eller midtstopper. Ved bruk av gardinstopper i enden av skinnen vil gardinhøyden ikke følge med bortover gardinskinnen, når gardinen trekkes for. Selges i stk.
kr 12,50