Close
Søk
Filters

Plinto funksjonell skinne

Plinto skinne

  • Skinne i hvit eller sort
  • Mulighet for retur til vegg / bøy
  • Leveres i hvit både med og uten borrebånd (velcro)
  • Mulighet for sammensetting av flere skinner på vinkler i mange størrelser
  • Monteres i tak eller vegg
  • Brukes til lette gardiner (6 kg)
Sorter etter
Vis per side

Plinto Skinne, sort

Plinto skinnen er en anvendelig, prisgunstig skinne som har rene, enkle linjer, til bruk for lette gardiner på inntil 6 kg. Skinnen er tilgjengelig i to farger; sort og hvit, samt i hvit med borrebånd, og kan bøyes for retur til vegg. Skinnen kappes på nøyaktig mål og kan leveres sammensatt etter ønske. Skinnelengde er maks 600 cm uten bruk av skjøt. Veil. utsalgspris pr løpemeter.
kr 220,00

Plinto Glider, sort

Nylon glider til bruk med Plinto skinne i fargen sort. 20 glidere pr strips for enkel påsetting på skinnen. Selges i stk.
kr 2,90

Plinto Endelokk, sort

Endelokk i sort plast til sort Plinto skinne.
kr 11,00

Plinto Gardinstopper, sort

Stopper i metall utførelse med hvit plast øye for valgfri påsetting på skinne som ende- eller midtstopper. Ved bruk av gardinstopper i enden av skinnen vil gardinhøyden ikke følge med bortover gardinskinnen, når gardinen trekkes for. Selges i stk.
kr 12,50

Plinto Hjørnekobling, hvit

Hjørnekobling for rett hjørne og retur til vegg. Hjørnekoblingen kan benyttes til Plinto og Plinto velcro skinne, og leveres i fargen hvit. Veiledende utsalgspris pr. stk.
kr 35,00

Plinto Takbeslag, sort

Plinto takbeslag i sort plast utførelse, i lengde 3 cm.
kr 16,00

Plinto Twist kombibeslag 3 cm, sort

Beslag i sort plast utførelse med dreielås. Benyttes for valgfri montering av Plinto gardinskinne på vegg eller i tak, i lengde 3 cm fra vegg. Selges i stk.
kr 23,00