Close
Søk
Filters

Legato dekorativ skinne

Legato gardinskinne

  • 3 ulike farger; hvit, sølv og champagne
  • Enkel eller dobbel skinne for feste i vegg eller tak
  • Dobbel skinne kan kombineres med Nexty skinne bak
  • Trinser på hjul sikrer holdbarhet og en stillegående gardin
  • Magnetstopper forhindrer at gardinen sklir på skinnen
  • Magnetlås holder gardinen lukket og forhindrer lysinnslipp
Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter
  • Viser nå varer etter:
  • Betjening: Dekorative, håndførte gardinskinner
  • Spesialløsning: Doble skinner

Legato Endelokk dobbel m/ stopper Krom, par

Legato dobbelt endelokk i krom utførelse til bruk med dobbel Legato skinne. Endelokket har innebygde stoppere for feste av rynkebåndskroker, slik at gardinene ikke følger med når de trekkes igjen. Veil. utsalgspris pr par.
kr 439,00

Legato Takbeslag Dobbel, Champagne

Dobbelt takbeslag i champagne, til bruk med to Legato skinner, eller med en kombinasjon av en Legato skinne foran og en Nexty skinne bak, med avstand 60 mm mellom skinnene. Beslaglengde 107 mm. Beslaget kan benyttes til både Nexty og Legato skinner.
kr 52,00

Legato Takbeslag Dobbel, Hvit

Dobbelt takbeslag i hvit, til bruk med to Legato skinner, eller med en kombinasjon av en Legato skinne foran og en Nexty skinne bak, med avstand 60 mm mellom skinnene. Beslaglengde 107 mm. Beslaget kan benyttes til både Nexty og Legato skinner.
kr 52,00

Legato Takbeslag Dobbel, Sølv

Dobbelt takbeslag i sølv, til bruk med to Legato skinner, eller med en kombinasjon av en Legato skinne foran og en Nexty skinne bak, med avstand 60 mm mellom skinnene. Beslaglengde 107 mm. Beslaget kan benyttes til både Nexty og Legato skinner.
kr 52,00

Legato Veggbeslag Dobbel, Champagne

Dobbelt veggbeslag i champagne for montering av en to Legato skinner i vegg, der skinnene har avstand 35 mm og 60 mm fra vegg. Veggbeslaget kan også benyttes til Legato skinne foran og Nexty skinne bak.
kr 120,00

Legato Veggbeslag Dobbel, Hvit

Dobbelt veggbeslag i hvit for montering av en to Legato skinner i vegg, der skinnene har avstand 35 mm og 60 mm fra vegg. Veggbeslaget kan også benyttes til Legato skinne foran og Nexty skinne bak.
kr 120,00

Legato Veggbeslag Dobbel, Sølv

Dobbelt veggbeslag i sølv for montering av en to Legato skinner i vegg, der skinnene har avstand 35 mm og 60 mm fra vegg. Veggbeslaget kan også benyttes til Legato skinne foran og Nexty skinne bak.
kr 120,00