Close
Søk
Filters

Into innfellingsskinne

Into innfelling

For montering innfrest i spor i tak

  • Hvit skinne som monteres innebygget / innfrest direkte i tak
  • Kun 3 komponenter inngår for komplett skinne
  • Brukes til lette gardiner (6 kg)
Sorter etter
Vis per side

Into gardinskinne, hvit

Into skinnen i hvit er en gardinskinne som monteres inebygget / innfrest direkte i tak, og som har forborrede hull i skinnen pr 15 cm for montering. Skinnen er til bruk for lette gardiner på inntil 6 kg. Frest kanal for innfelling har bredde 14 mm og høyde 12,5 mm. Skinnen kappes på nøyaktig mål og kan leveres sammensatt etter ønske. Skinnelengde er maks 600 cm. Veil. utsalgspris pr løpemeter.
kr 169,00

Into Glider

Nylon glider til bruk med Into skinne. 10 glidere pr strips for enkel påsetting på skinnen.
kr 1,50

Wave-glider rund på snor, 8 cm (6mm)

Wave-glider på snor med rundt hode, til bruk sammen med Into gardinskinne, med 6 mm kanalåpning. Gliderne benyttes sammen med Nova gardinbånd for å lage faste wave-folder. Avstanden mellom gliderne er 8 cm, der dybden på folden blir bestemt av antall lommer som velges mellom gardinkrokene. Veil. utsalgspris gjelder pr. meter snor, som kan bestilles på nøyaktig ønsket lengde.
kr 59,00

Trinse på hjul

Trinse på hjul til bruk med Into skinne. 10 trinser pr strips for enkel påsetting på skinnen.
kr 4,50

Wave-glider på snor, 8 cm (6mm)

Wave-glider på snor til bruk sammen med Into gardinskinne, med 6 mm kanalåpning. Gliderne benyttes sammen med Nova gardinbånd for å lage faste wave-folder. Avstanden mellom gliderne er 8 cm, der dybden på folden blir bestemt av antall lommer som velges mellom gardinkrokene. Veil. utsalgspris gjelder pr. meter snor, som kan bestilles på nøyaktig ønsket lengde.
kr 55,00

Endestopper

Endestopper med øye i aluminium / hvit plast til bruk med Into innfellingsskinner. Endestopperen kan også brukes som midtstopper.
kr 9,50