Close
Søk
Filters

Inntil Ø 55 mm

Akrylstang Ø 55 mm

  • Krom-effekt på holder og endedekor
  • Hul gardinstang-variant kan fylles med dekor
  • Gardinringer i plast eller krom
  • C-ring og C-ring veggholder så gardinen kan trekkes forbi
Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter

Akrylstang Tett Halo, 55mm

Solid stang i hel akryl med diameter Ø 55 mm for lette til medium tunge gardiner. Stang med lengde over 300 cm skjøtes i en veggholder for skjøt. Normalt anbefales det en avstand på 150 cm mellom hver veggholder, der avstanden må tilpasses gardinstoffets vekt. Veiledende utsalgspris gjelder pr løpemeter, der stangen måltilpasses på nøyaktig mål.
kr 1 700,00

Akrylstang Hul Halo, 55mm

Akrylstang med diameter Ø 55 mm for lette til medium tunge gardiner. Stangen er hul, slik at det kan legges pynt/dekorasjon, stoff eller lignende inne i stangen hvis ønskelig. Veiledende utsalgspris gjelder pr løpemeter, der stangen måltilpasses på nøyaktig mål. Stang med lengde over 300 cm skjøtes i en veggholder for skjøt. Normalt anbefales det en avstand på 150 cm mellom hver veggholder, der avstanden må tilpasses gardinstoffets vekt.
kr 1 230,00

Spyd Globus Akryl/Krom Halo, 55 mm

Eksklusivt Globus spyd i akryl og krom utførelse, til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 55 mm. Totallengde 140 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 20 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 1 600,00

Spyd Orion Akryl/Krom Halo, 55 mm

Eksklusivt Orion spyd i akryl og krom utførelse, til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 55 mm. Totallengde 130 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 20 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 1 900,00

Spyd Stellar Akryl/Krom Halo, 55 mm

Eksklusivt Stellar spyd i akryl og krom utførelse, til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 55 mm. Totallengde 180 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 20 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 1 750,00

Ring Akryl Halo, 55 mm

Ring i akryl utforming til bruk med akrylstang med diameter Ø 55 mm. Innvendig mål 64 mm / utvendig mål 76 mm. Ringen har øye for enkelt feste av gardinkrok.
kr 99,00

Ring Krom Halo, 55 mm

Ring i krom utførelse til bruk med akrylstang med diameter Ø 55 mm. Innvendig mål 67 mm / utvendig mål 83 mm. Ringen har nylon innlegg som beskytter stangen, samt øye for enkelt feste av gardinkrok.
kr 99,00

Endefeste Halv, Krom Halo, 55 mm

Endefeste til bruk for akrylstang med diameter Ø 55 mm, der stangen skal avsluttes i vegg uten bruk av endedekor. Akryltangen produseres på nøyaktig ønsket mål, og legges ned i endefeste som skrues fast i vegg med medfølgende skruesett.
kr 1 030,00