Close
Søk
Filters

GARDINSTENGER

 

Bruk av sidegardiner bidrar til å skape en koselig atmosfære og god stemning, samtidig som tekstilen vil sørge for nødvendig lyddemping. Valg av riktig gardinstang avhenger både av selve gardinen, men også av din personlige stil og type bolig.

Gardinopphenget skal være en naturlig del av interiøret, og kan også brukes som et visuelt grep både for å øke oppfattet romhøyde og romfølelse.

Våre forhandlere viser deg hele vårt brede utvalg av måltilpassede gardinstenger, - som lages på helt nøyaktige mål og leveres i løpet av få dager. Det store sortimentet finnes med vakker endedekor og i valgfri utførelser, liksom i tre, stål eller akryl. Du står fritt til å kombinere farger og endedekor slik at uttrykket tilpasses egne ønsker og behov.

Trestenger

Stort utvalg av farger og type endedekor

Trestengene har ulike effekter fra malte til forgylt og med krystall-dekor, og på den måten får hver enkelt gardinstang sin helt unike egenart og stil.

 • 3 ulike stangstørrelser (Ø 28, 35 og 45 mm)
 • Tilsammen 23 ulike farger som kan tilpasses gardinstoff og interiør
 • Utførelse i malt, beiset tre, forgylt gull-effekt, og med krystall-dekor

Stålstenger

Måltilpasset "mix & match"

Stålstenger fungerer både i klassiske og moderne hjem der det er ønskelig med vakre sidegardiner. Ved oppheng av doble sett gardiner med tynne "stores" benyttes doble holdere.

 • 4 ulike stangstørrelser (Ø 16, 19, 29 og 38 mm)
 • Tidsriktig endedekor kombinerer glass og stål
 • Utførelse i børstet stål, krom, antikk messing og sort

Akrylstenger

Transparent med krom-effekt 

Gardinstengene i akryl er ultra-moderne og sofistikerte, og med dekorative krom-detaljer. Den hule varianten av gardinstang kan dekoreres innvendig med tekstiler eller andre elementer, helt etter eget design!

 • 3 ulike stangstørrelser (Ø 35, 45 og 55 mm)
 • Gardinringer i plast eller krom
 • Den spesielle C-ringen passerer forbi veggholder

Smijern-stenger

Håndtverk i ekte smijern

Gardinstengene i smijern er håndlaget i smia, og basert på tradisjonelt håndtverk. De har en rustikk, sort og matt finish som passer perfekt til hyttemiljø, men også som en spennende kontrast i moderne interiører.

 • 2 ulike dimensjoner på stangen, Ø 16 mm og Ø 20 mm
 • Mange ulike endedekor eller retur til vegg
 • Unik kvalitet med livstidsgaranti

Messing-stenger

Håndtverk i solid messing

Gardinstengene i ekte messing produseres etter tradisjonsrike metoder i Italia. De har en vakker, polert overflate og spennende kombinasjoner av endedekor i moderne marmor og ekte krystall.

 • Til sammen 10 ulike endedekor
 • Trendy marmor endedekor i tre ulike farger
 • Sortimentet inkluderer også regulèrbar veggholder for ekstra fleksibilitet

Cafè- og spennstang

Enkle løsninger for små gardiner

En cafè- eller spennstang er praktisk og prisgunstig for oppheng av lette gardiner i små vinduer. Med en enkel løpegang øverst på stoffhodet er gardinen klar til å henges opp.

 • Fjærbelastet spennstang i tre farger (35 - 120 cm)
 • Regulèrbar cafèstang i tre farger (35 - 120 cm)
 • Lengdetilpasset gardinspiral med krok
Sorter etter
Vis per side

Veggholder 45 Messing

Veggholder i messing utførelse, for feste av trestang med diameter Ø 45 mm i vegg. Veggholder leveres komplett med skruesett for montering i vegg. Totallengde 11 cm. Ved stanglengde over 240 cm anbefales bruk av tre holdere, der det benyttes en tilhørende messing midtholder i midten.
kr 410,00

Stang polert messing, Ø 30 mm

Stang i polert, ekte messing med diameter Ø 30 mm. Maks lengde uten skjøt 300 cm. Serien Luna i ekte messing produseres i Italia. Veiledende utsalgspris gjelder pr løpemeter, der stangen måltilpasses på nøyaktig mål.
kr 895,00

Endekappe Tappo

Luna Endekappe Tappo i ekte, polert messing til bruk som endedekor til stang med diameter Ø 30 mm. Lengde 3,0 cm / bredde 3,5 cm. Stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør gå minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet. Serien Luna i ekte messing produseres i Italia.
kr 175,00

Cafèstang messing, reg. 35-55cm

Cafèstang i farge messing, regulèrbar i lengde fra 35 til 55 cm. Stangtykkelse 8 mm. Stangen festes i vegg med medfølgende kroker, eller kan festes i vegg med selvklebende veggfeste som kjøpes separat.
kr 145,00

Spyd Reale

Luna Spyd Reale i ekte, polert messing til bruk som endedekor til stang med diameter Ø 30 mm. Lengde 13,5 cm / bredde 6,0 cm. Stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør gå minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet. Serien Luna i ekte messing produseres i Italia.
kr 535,00

Spyd Pigna

Luna Spyd Pigna i ekte, polert messing til bruk som endedekor til stang med diameter Ø 30 mm. Lengde 7,5 cm / bredde 5,0 cm. Stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør gå minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet. Serien Luna i ekte messing produseres i Italia.
kr 395,00

Spyd Calypso

Luna Spyd Calypso Ball i ekte, polert messing til bruk som endedekor til stang med diameter Ø 30 mm. Lengde 9,0 cm / bredde 6,5 cm. Stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør gå minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet. Serien Luna i ekte messing produseres i Italia.
kr 475,00

Spyd Corolla

Luna Spyd Corolla i ekte, polert messing til bruk som endedekor til stang med diameter Ø 30 mm. Lengde 7,5 cm / bredde 7,0 cm. Stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør gå minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet. Serien Luna i ekte messing produseres i Italia.
kr 495,00
Fra: kr 15,00 Til: kr 1 900,00
kr15 kr1900