Close
Søk
Filters

Ciero Line innfellingsskinne

Ciero Line innfelling

For montering innfrest i spor i tak

  • Hvit og sort skinne, forborret som monteres innebygget i tak
  • Avtagbart endelokk der de lydløse trinsene kan etterfylles etter montering
  • Perfekt til bruk med wavegardiner
  • Gardinstopper og magnetlås for håndtering av lysinnslipp
  • Brukes til middels tunge gardiner (20 kg)
Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter
  • Viser nå varer etter:
  • Finish: Ciero funksjonell skinne
  • Type: Middels tunge gardiner, 7-20 kg

Ciero endelokk, Hvit

Ciero endelokk i farge hvit til bruk med Ciero skinne for innfelling direkte i tak. Endelokket kan ikke åpnes for etterfylling av trinser. For denne funksjonaliteten benyttes et avtagbart endelokk. Vi anbefaler bruk av en transparent endestopper med øye hvis det er ønskelig at gardinen ikke følge med når den trekkes igjen. Veil. utsalgspris pr stk.
kr 90,00

Ciero endelokk, Sort

Ciero endelokk i farge sort til bruk med Ciero skinne for innfelling direkte i tak. Endelokket kan ikke åpnes for etterfylling av trinser. For denne funksjonaliteten benyttes et avtagbart endelokk. Vi anbefaler bruk av en transparent endestopper med øye hvis det er ønskelig at gardinen ikke følge med når den trekkes igjen. Veil. utsalgspris pr stk.
kr 90,00

Ciero trinse, lydløs

Ciero trinsen er lydløs og stillegående, i transparent utførelse, og sikrer lang holdbarhet og funksjonalitet. Trinsen har et bevegelig hode som gjør den godt egnet til bruk med wave-gardiner, der trinsen følger gardinens bevegelse når den trekkes for. Det anbefales 10-14 trinser per enkel gardinhøyde, avhengig av gardinbånd. Veil. utsalgspris pr. trinse. 8 trinser pr strips.
kr 22,50

Ciero wave-trinse snor, 6 cm

Wave-trinse snor benyttes sammen med løse Ciero trinser, som kobles sammen for å lage en komplett snor for wavefold, med fast avstand på 6 cm mellom trinsene. Benytt Ciero endestopper for feste av enden på wave-snoren slik at wavegardinen står fast i enden, og ikke følger etter når gardinene trekkes for. Brukes med gardinkroker og Nova wavebånd for wave-gardin med valgfritt stoff-forhold. Veil. uts. pris pr m.
kr 245,00

Ciero wave-trinse snor, 8 cm

Wave-trinse snor benyttes sammen med løse Ciero trinser, som kobles sammen for å lage en komplett snor for wavefold, med fast avstand på 8 cm mellom trinsene. Benytt Ciero endestopper for feste av enden på wave-snoren slik at wavegardinen står fast i enden, og ikke følger etter når gardinene trekkes for. Brukes med gardinkroker og Nova wavebånd for wave-gardin med valgfritt stoff-forhold. Veil. uts. pris pr m.
kr 245,00

Ciero endestopper med øye

Transparent endestopper til Ciero Ciero Line & Mini gardinskinner. Endestopperen har en vri-funksjon med et øye der gardinen krokes for å holde den fast, slik at gardinen ikke sklir bortover skinnen, når den trekkes for. Endestopperen benyttes også for klikk-inn feste av enden på wave-snoren, ved bruk som wavegardiner. Selges i stk.
kr 65,00