Close
Søk
Filters

Ciero Line innfellingsskinne

Ciero Line innfelling

For montering innfrest i spor i tak

  • Hvit og sort skinne, forborret som monteres innebygget i tak
  • Avtagbart endelokk der de lydløse trinsene kan etterfylles etter montering
  • Perfekt til bruk med wavegardiner
  • Gardinstopper og magnetlås for håndtering av lysinnslipp
  • Brukes til middels tunge gardiner (20 kg)
Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter
  • Viser nå varer etter:
  • Finish: Ciero funksjonell skinne
  • Type: Middels tunge gardiner, 7-20 kg

Ciero avtagbart endelokk, Sort

Ciero endelokk i farge sort til bruk med Ciero skinne for innfelling direkte i tak. Endelokket har den unike egenskap at det kan åpnes igjen også etter montering. Trinser og evt. magnetlås kan enkelt etterfylles ved behov, uten at den må tas ned. Endelokket kan monteres i begge sider, eller i kun en side sammen med et fast endelokk. Endelokket åpnes og vippes opp enkelt ved bruk av en skrutrekker. Vi anbefaler bruk av en transparent endestopper med øye hvis det er ønskelig at gardinen henger fast i enden, og ikke følger med når den trekkes igjen. Veil. utsalgspris pr stk.
kr 195,00

Ciero endelokk, Hvit

Ciero endelokk i farge hvit til bruk med Ciero skinne for innfelling direkte i tak. Endelokket kan ikke åpnes for etterfylling av trinser. For denne funksjonaliteten benyttes et avtagbart endelokk. Vi anbefaler bruk av en transparent endestopper med øye hvis det er ønskelig at gardinen ikke følge med når den trekkes igjen. Veil. utsalgspris pr stk.
kr 89,00

Ciero endelokk, Sort

Ciero endelokk i farge sort til bruk med Ciero skinne for innfelling direkte i tak. Endelokket kan ikke åpnes for etterfylling av trinser. For denne funksjonaliteten benyttes et avtagbart endelokk. Vi anbefaler bruk av en transparent endestopper med øye hvis det er ønskelig at gardinen ikke følge med når den trekkes igjen. Veil. utsalgspris pr stk.
kr 89,00

Ciero trinse, lydløs

Ciero trinsen er lydløs og stillegående, i transparent utførelse, og sikrer lang holdbarhet og funksjonalitet. Trinsen har et bevegelig hode som gjør den godt egnet til bruk med wave-gardiner, fordi trinsen følger gardinens bevegelse når den trekkes for. Veil. utsalgspris pr. trinse. 8 trinser pr strips. Det anbefales 10-14 trinser per enkel gardinhøyde, avhengig av gardinbånd.
kr 16,50

Ciero wave-trinse snor, 6 cm

Wave-trinse snor benyttes sammen med løse Ciero trinser, som kobles sammen for å lage en komplett snor for wavefold, med fast avstand på 6 cm mellom trinsene. Brukes med gardinkroker og Nova wavebånd for wave-gardin med valgfritt stoff-forhold. Veil. uts. pris pr m.
kr 169,00

Ciero wave-trinse snor, 8 cm

Wave-trinse snor benyttes sammen med løse Ciero trinser, som kobles sammen for å lage en komplett snor for wavefold, med fast avstand på 8 cm mellom trinsene. Brukes med gardinkroker og Nova wavebånd for wave-gardin med valgfritt stoff-forhold. Veil. uts. pris pr m. Benyttes sammen med Nova wavebånd og enkle gardinkroker i plast, der trinsene har en spesielt høy kvalitet og et bevegelig hode. Dette gjør at gardinene beveger seg lett og fritt, med en optimal fold. Størrelsen på folden/waven bestemmes av antall lommer som velges mellom krokene. Om ønskelig kan wavedybden være ulik foran og bak, for å hensynta tilgjengelig avstand til vegg.
kr 149,00