Close
Søk
Filters

Akrylstenger

Akrylstenger

Transparent med krom-effekt 

Gardinstengene i akryl er ultra-moderne og sofistikerte, og med dekorative krom-detaljer. Den massive gardinstangen kappes på mål etter ønske. 

  • 2 ulike stangstørrelser (Ø 35 og 45 mm)
  • Gardinringer i plast eller krom
  • 4 ulike endedekor samt endefeste for montering direkte i vegg

Akrylstang Ø 35 mm

  • Krom-effekt på holder og endedekor
  • Tett, massiv gardinstang
  • Gardinringer i plast eller krom

 

Akrylstang Ø 45 mm

  • Krom-effekt på holder og endedekor
  • Tett, massiv gardinstang
  • Gardinringer i plast eller krom
Sorter etter
Vis per side

Akrylstang Tett Halo, 45mm

Solid stang i hel akryl med diameter Ø 45 mm for lette til medium tunge gardiner. Stang med lengde over 300 cm skjøtes i en veggholder for skjøt. Normalt anbefales det en avstand på 150 cm mellom hver veggholder, der avstanden må tilpasses gardinstoffets vekt. Veiledende utsalgspris gjelder pr løpemeter, der stangen måltilpasses på nøyaktig mål.
kr 1 430,00

Spyd Globus Akryl/Krom Halo, 45 mm

Eksklusivt Globus spyd i akryl og krom utførelse, til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 45 mm. Totallengde 110 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 1 320,00

Spyd Luna Akryl/Krom Halo, 45 mm

Eksklusivt Luna spyd i akryl og krom utførelse, til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 45 mm. Totallengde 95 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 1 510,00

Spyd Stellar Akryl/Krom Halo, 45 mm

Eksklusivt Stellar spyd i akryl og krom utførelse, til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 45 mm. Totallengde 120 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 1 550,00

Ring Akryl Halo, 45 mm

Ring i akryl utforming til bruk med akrylstang med diameter Ø 45 mm. Innvendig mål 55 mm / utvendig mål 65 mm. Ringen har øye for enkelt feste av gardinkrok.
kr 77,00

Ring Krom Halo, 45 mm

Ring i krom utførelse til bruk med akrylstang med diameter Ø 45 mm. Innvendig mål 57 mm / utvendig mål 72 mm. Ringen har nylon innlegg som beskytter stangen, samt øye for enkelt feste av gardinkrok.
kr 77,00

Akrylstang Tett Halo, 35 mm

Solid stang i hel akryl med diameter Ø 35 mm for lette til medium tunge gardiner. Stang med lengde over 300 cm skjøtes i en veggholder for skjøt. Normalt anbefales det en avstand på 150 cm mellom hver veggholder, der avstanden må tilpasses gardinstoffets vekt. Veiledende utsalgspris gjelder pr løpemeter, der stangen måltilpasses på nøyaktig mål.
kr 870,00

Akrylstang Tett Halo, 55mm

Solid stang i hel akryl med diameter Ø 55 mm for lette til medium tunge gardiner. Stang med lengde over 300 cm skjøtes i en veggholder for skjøt. Normalt anbefales det en avstand på 150 cm mellom hver veggholder, der avstanden må tilpasses gardinstoffets vekt. Veiledende utsalgspris gjelder pr løpemeter, der stangen måltilpasses på nøyaktig mål.
kr 1 700,00