Close
Søk
Filters

Akrylstenger

Akrylstenger

Transparent med krom-effekt 

Gardinstengene i akryl er ultra-moderne og sofistikerte, og med dekorative krom-detaljer. Den hule varianten av gardinstang kan dekoreres innvendig med tekstiler eller andre elementer, helt etter eget design!

 • 3 ulike stangstørrelser (Ø 35, 45 og 55 mm)
 • Gardinringer i plast eller krom
 • Den spesielle C-ringen passerer forbi veggholder

Akrylstang Ø 35 mm

 • Krom-effekt på holder og endedekor
 • Hul gardinstang-variant kan fylles med dekor
 • Gardinringer i plast eller krom
 • C-ring og C-ring veggholder så gardinen kan trekkes forbi

 

Akrylstang Ø 45 mm

 • Krom-effekt på holder og endedekor
 • Hul gardinstang-variant kan fylles med dekor
 • Gardinringer i plast eller krom
 • C-ring og C-ring veggholder så gardinen kan trekkes forbi

Akrylstang Ø 55 mm

 • Krom-effekt på holder og endedekor
 • Hul gardinstang-variant kan fylles med dekor
 • Gardinringer i plast eller krom
 • C-ring og C-ring veggholder så gardinen kan trekkes forbi
Sorter etter
Vis per side

Akrylstang Tett Halo, 55mm

Solid stang i hel akryl med diameter Ø 55 mm for lette til medium tunge gardiner. Stang med lengde over 300 cm skjøtes i en veggholder for skjøt. Normalt anbefales det en avstand på 150 cm mellom hver veggholder, der avstanden må tilpasses gardinstoffets vekt. Veiledende utsalgspris gjelder pr løpemeter, der stangen måltilpasses på nøyaktig mål.
kr 1 700,00

Akrylstang Hul Halo, 55mm

Akrylstang med diameter Ø 55 mm for lette til medium tunge gardiner. Stangen er hul, slik at det kan legges pynt/dekorasjon, stoff eller lignende inne i stangen hvis ønskelig. Veiledende utsalgspris gjelder pr løpemeter, der stangen måltilpasses på nøyaktig mål. Stang med lengde over 300 cm skjøtes i en veggholder for skjøt. Normalt anbefales det en avstand på 150 cm mellom hver veggholder, der avstanden må tilpasses gardinstoffets vekt.
kr 1 230,00

Akrylstang Tett Halo, 45mm

Solid stang i hel akryl med diameter Ø 45 mm for lette til medium tunge gardiner. Stang med lengde over 300 cm skjøtes i en veggholder for skjøt. Normalt anbefales det en avstand på 150 cm mellom hver veggholder, der avstanden må tilpasses gardinstoffets vekt. Veiledende utsalgspris gjelder pr løpemeter, der stangen måltilpasses på nøyaktig mål.
kr 1 280,00

Akrylstang Hul Halo, 45mm

Akrylstang med diameter Ø 45 mm for lette til medium tunge gardiner. Stangen er hul, slik at det kan legges pynt/dekorasjon, stoff eller lignende inne i stangen hvis ønskelig. Stang med lengde over 300 cm skjøtes i en veggholder for skjøt. Normalt anbefales det en avstand på 150 cm mellom hver veggholder, der avstanden må tilpasses gardinstoffets vekt. Veiledende utsalgspris gjelder pr løpemeter, der stangen måltilpasses på nøyaktig mål.
kr 1 030,00

Spyd Globus Akryl/Krom Halo, 45 mm

Eksklusivt Globus spyd i akryl og krom utførelse, til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 45 mm. Totallengde 110 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 1 180,00

Spyd Globus Akryl/Krom Halo, 55 mm

Eksklusivt Globus spyd i akryl og krom utførelse, til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 55 mm. Totallengde 140 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 20 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 1 600,00

Spyd Luna Akryl/Krom Halo, 45 mm

Eksklusivt Luna spyd i akryl og krom utførelse, til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 45 mm. Totallengde 95 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 1 350,00

Spyd Orion Akryl/Krom Halo, 55 mm

Eksklusivt Orion spyd i akryl og krom utførelse, til bruk som endedekor for akrylstang med diameter Ø 55 mm. Totallengde 130 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 20 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 1 900,00